Tweede mooie dag Vogezen

zondag 8 mei 2011

woensdag 4 mei 2011 

Vanmorgen om 10.00 op de fiets en samen met Ronald de skigebieden rond la Bresse bekeken. Jammer dat het dalen zo snel gaat; de omgeving is prachtig, de bomen hebben hun eerst groen; het mos ruikt echt fris en heel veel kwetterende vogels.
In de middag samen met de mannen naar Fantasticcalble geweest, een kabel van 1300 meter boven het dal waar je in een harnas met 87 km per uur over heel raast; echt kicken.

Vanwege de mooie benen van de mannen toch maar niet gefietst maar de auto genomen naar Munster. Daar broeden op het dak van een oude abdij zo'n 10 ooievaarsparen. In het dal geen vogel te zien, ze zitten allemaal op dat dak, bizar. Daarna lekker wijn uit de Alsac gekocht want Munster ligt niet meer in de Vogezen, en natuurlijk ook de Munsterkaas geprobeerd.
Morgen is de laatste dag, gezien het mooie weer en de vele col's die we nog niet gehad hebben eigenlijk te vroeg. Morgen ga ik samen met Sjors de Honneck en de Schlucht fietsen, goed voor 2000 hoogte meters. Ronald gaat met de auto, een lekker plekje in de zon zoeken voor ons daar op het terras bij de Schlucht en kaartjes kopen voor de bobsleebaan want die zag er wel erg indrukwekkend uit.

Angela

0 reacties:

Back to TOP