Fietsen en sponsoring en sponsoring en sponsoring....

donderdag 21 januari 2010

Vandaag weer een streng mailtje van onze teamcaptain ontvangen (je zou hem als leidinggevende hebben, dan ben je mooi in de aap gelogeerd, zoals ze dat zo mooi uitdrukken...). Maar hij heeft natuurlijk wel gelijk: we zijn er niet als eerste voor de lol en de voldoening van het trainen en het fietsen, maar voor het bijeen schrapen van zoveel mogelijk sponsorgeld. Dat de strijd tegen de ziekte kanker niet het enige is waarvoor veel geld nodig is, blijkt vandaag maar weer eens. Wat een concurrentie van Haiti. Je mag het natuurlijk niet denken, maar zo af en toe komt het toch boven: "wat zou het mooi zijn als al dat geld dat nu wordt ingezameld naar het KWF zou gaan...". Maar dat kan natuurlijk niet en ook op dat eilandje in de Caribbean is de nood zeer hoog en hebben ze onze steun hard zat nodig.


Dus dan toch maar weer vol goede moed aan de slag met het werven van sponsoren. Iedereen wordt ingeschakeld en het ziet er veelbelovend uit, maar ja, het duurt even voordat de eerste euro's binnen komen. Gelukkig zijn anderen in onze 3 teams van Alpe d'Achmea al wat succesvoller en dat geeft de burger moed. Ook Ad is aan het brainstormen.....en jullie weten: De Bikkel uit Brielle en stormen, dat zijn twee zaken die goed samen gaan: de Bikkel overwint elke storm, dus binnenkort kunnen we wat verwachten!


Dan is het vanuit dat plaatsje midden in het Twentse land wel erg rustig. Maar ja de profronde van Almelo is ook pas op 27 augustus en dat duurt nog even.. www.profrondealmelo.nl. Maar je kunt je vergissen en zonder dat je het hier in het westen weet, broeden ze daar op geweldige plannen. We gaan het meemaken.


Toch nog heel even over het fietsen, want dat is zo leuk....


Ik moet het bekennen: "ik ben een echte BAMBIX-jongen (www.nutriciakindervoeding.nl/en/Bambix.aspx)", om met de Bikkel uit Brielle te spreken. Ik ben nu een paar dagen bezig op de Tacx op zolder en wat gaat dat machtig!! Lekker de korte broek aan en een shirtje met korte mouwen. Zonnebril op, de hoogtezon aan, stereo op 8 en lekker draaien met die beentjes. En voor het milieu is het ook nog eens goed want ik heb de uitvoering met PowerBack, wat zoveel wil zeggen als dat ik met het fietsen de energie weer teruggeef via het net aan Eneco. Als ik bezig ben kookt, strijkt, stofzuigt -en alles wat nog meer energie kost- de hele buurt gratis! Nog even en een kan een eigen energiecentrale beginnen....


Tot binnenkort als ik weer op de Tacx zit: foto volgt....


Marco.

0 reacties:

Back to TOP