Nieuw jaar, nieuwe kansen

maandag 17 januari 2011

Het nieuwe jaar met frisse moed begonnen en naast de trainingen zoveel mogelijk met mijn actie bezig.
De eerste grotere zakelijke sponsor vanuit Skarsterlan is aangehaakt: de Gibo Groep Accountants en Adviseurs met o.a. een vestiging in Joure bij het spits af. Hopelijk volgen er nog vele....
Ook qua publiciteit wat actie ondernomen: afgelopen maandag verscheen er een stukje opwww.skarsterlannieuws.nl; leuk dat ze er een foto bijplaatsten van afgelopen jaar september op Alpe d'Huez in een outfit van Nota Smederij en Tweewielers uit Sint Nicolaasga (Fietsclub "De Blauwe Trein"). Aanstaande vrijdag komt de Jouster Courant langs voor een interview, dus ik verwacht dat de sponsoren straks in de rij staan, ha ha.
De eerste Tacx-training zit erop. Het vergde wat "installeerwerk", maar het is ontzettend leuk om te doen en komt redelijk in de buurt van "het echie": je schakelt je rot op een heuvelachtig parcours. Ik moet nog een 2e-hands fietsje opscharrelen hiervoor en wat "real life video's" van mooie beklimmingen op de kop tikken; dan kom ik de winter wel door.
Woensdag 9 februari hebben we onze volgende teammeeting en kunnen we wat aan teambuilding gaan doen, actie-ervaringen uitwisselen en afspraken maken over trainingen e.d.

Gerrit

0 reacties:

Back to TOP